• Minicart
SKU
domoxyl
Σε απόθεμα

DOMOXYL

Το DOMOXYL είναι ένα ακρυλικό βερνίκι εμποτισμού. Προστατεύει, διακοσμεί και αδιαβροχοποιεί το ξύλο. Κατάλληλο για εξωτερικές και εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες, όπως πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, πέργκολες, φράχτες, επενδύσεις. Τα ειδικά φίλτρα κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας και τα μοναδικής τεχνολογίας πρόσθετα που περιέχει, ενισχύουν την υδροαπωθητική του ιδιότητα, προστατεύοντας αποτελεσματικά από τον ήλιο, την βροχή, την υγρασία και από τους ρύπους. Είναι πολύ ήπιας οσμής. Εμποτίζει εις βάθος και εφαρμόζεται εύκολα σε κάθετες επιφάνειες ή σε δοκάρια γιατί δεν στάζει. Η εξαιρετική ελαστικότητα του επιτρέπει να παρακολουθεί τις συστολές και διαστολές του ξύλου, χωρίς σκασίματα ή ξεφλουδίσματα.

- Διατίθεται σε άχρωμο και σε 11 έτοιμες αποχρώσεις ξύλου.

DOMOXYL
Τεχνική Υποστήριξη

Βασικούς συντελεστές στους ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης της domomat αποτελούν η συνεχής επένδυση σημαντικών κεφαλαίων σε καινοτόμες ιδέες  και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών και απόλυτα καθετοποιημένων  διαδικασιών παράγωγης των προϊόντων της.

Η domomat επενδύοντας στην Ερεύνα και στην Ανάπτυξη, κατασκευάζει  μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα ενώ ταυτόχρονα  βελτιώνει διαρκώς τα υπάρχοντα.

Η ανταλλαγή ιδεών με μηχανικούς και κατασκευαστές είναι το κλειδί της επιτυχίας για τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες. Θέλοντας λοιπόν να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθεμένης αξιας, η domomat διαθέτει ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του οποίου  σκοπός είναι η πρόσφορα τεχνογνωσίας και η παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων που συσχετίζονται με τα προϊόντα της εταιρίας.

Μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, υποσχόμαστε να εξασφαλίσουμε έγκαιρα σε κάθε πελάτη το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του έτσι ώστε να δώσουμε ριζική λύση στο πρόβλημα του.

Πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες και την σωστή εφαρμογή των προϊόντων της domomat μπορεί να βρει κανείς στα τεχνικά φυλλάδια καθώς και στις μπροσούρες της εταιρίας που διατίθενται δωρεάν στα διάφορα σημεία πώλησης η στην ιστοσελίδα της, www.domomat.gr

Όροι Συνεργασίας

Οι τιμές που αναφέρονται είναι λιανικής και επιδέχονται συγκεκριμένης έκπτωσης ανάλογα του τζίρου.

Ο Φ.Π.Α 24% δεν συμπεριλαμβάνεται σε καμία τιμή του καταλόγου.

Παραγγελίες εντος Θεσσαλονίκης αποστέλλονται με όχημα μας, ενώ εκτός Θεσσαλονίκης αποστέλλονται με μεταφορική.

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας 100€.

Η εξόφληση των τιμολογίων ύψους μέχρι 500€ θα γίνεται με αντικαταβολή μετρητών. Για ποσά άνω των 500€ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τιμές του τιμοκαταλόγου δύναται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη και για λογαριασμό του πελάτη.

Η κυριότητα των εμπορευμάτων παραμένει στον πωλητή μέχρι πλήρους εξοφλήσεως του τιμολόγιου.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντος 15 ημερών από τιμολογήσεως.

Η είσπραξη πληρωμής τιμολογημένου προϊόντος βεβαιώνεται μόνο με έντυπη απόδειξη της εταιρείας μας.

Για κάθε νομική διαφορά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

ΦΙΛΤΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ