SKU
mat-col-ad-101
Σε απόθεμα

MAT COL AD 101

Η Νο 1 επιλογή του επαγγελματία για συγκολλήσεις εξωτερικών εφαρμογών. Η MAT COL AD 101 είναι υδατοδιαλυτή λευκή κόλλα ξύλων, βάσεως PVAC κατάλληλη για συγκολλήσεις υψηλών απαιτήσεων. Προσφέρει γρήγορη και δυνατή συγκόλληση, με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για εξωτερικές χρήσεις. Γίνεται διαφανής μετά το στέγνωμα (κρυσταλλιζέ). Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές EN 203/D3

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ:

  • Συγκολλήσεις εξωτερικών βρεχόμενων ξύλινων κατασκευών όπως πέργκολες, κάσες παραθύρων, εξωτερικά κουφώματα, εξωτερικές πόρτες κλπ.
  • Συγκολλήσεις όλων των ξύλων όπως μασίφ, νοβοπάν, MDF, φορμάικας που εκτίθενται σε υψηλή υγρασία.
  • Συγκολλήσεις επίπλων όπου απαιτείται πολύ ισχυρή συγκόλληση με μεγάλη αντοχή στη γήρανση.
  • Συγκολλήσεις άλλων υλικών πάνω σε νοβοπάν όπως χαρτόνια, υφάσματα, PVC κλπ.
MAT COL AD 101
Τεχνικές Λύσεις
Τεχνική Υποστήριξη

Βασικούς συντελεστές στους ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης της domomat αποτελούν η συνεχής επένδυση σημαντικών κεφαλαίων σε καινοτόμες ιδέες  και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών και απόλυτα καθετοποιημένων  διαδικασιών παράγωγης των προϊόντων της.

Η domomat επενδύοντας στην Ερεύνα και στην Ανάπτυξη, κατασκευάζει  μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα ενώ ταυτόχρονα  βελτιώνει διαρκώς τα υπάρχοντα.

Η ανταλλαγή ιδεών με μηχανικούς και κατασκευαστές είναι το κλειδί της επιτυχίας για τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες. Θέλοντας λοιπόν να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθεμένης αξιας, η domomat διαθέτει ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του οποίου  σκοπός είναι η πρόσφορα τεχνογνωσίας και η παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων που συσχετίζονται με τα προϊόντα της εταιρίας.

Μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε, υποσχόμαστε να εξασφαλίσουμε έγκαιρα σε κάθε πελάτη το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του έτσι ώστε να δώσουμε ριζική λύση στο πρόβλημα του.

Πληροφορίες σχετικά με τις ιδιότητες και την σωστή εφαρμογή των προϊόντων της domomat μπορεί να βρει κανείς στα τεχνικά φυλλάδια καθώς και στις μπροσούρες της εταιρίας που διατίθενται δωρεάν στα διάφορα σημεία πώλησης η στην ιστοσελίδα της, www.domomat.gr

Όροι Συνεργασίας

Οι τιμές που αναφέρονται είναι λιανικής και επιδέχονται συγκεκριμένης έκπτωσης ανάλογα του τζίρου.

Ο Φ.Π.Α 24% δεν συμπεριλαμβάνεται σε καμία τιμή του καταλόγου.

Παραγγελίες εντος Θεσσαλονίκης αποστέλλονται με όχημα μας, ενώ εκτός Θεσσαλονίκης αποστέλλονται με μεταφορική.

Ελάχιστο ποσό παραγγελίας 100€.

Η εξόφληση των τιμολογίων ύψους μέχρι 500€ θα γίνεται με αντικαταβολή μετρητών. Για ποσά άνω των 500€ με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τιμές του τιμοκαταλόγου δύναται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη και για λογαριασμό του πελάτη.

Η κυριότητα των εμπορευμάτων παραμένει στον πωλητή μέχρι πλήρους εξοφλήσεως του τιμολόγιου.

Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εντος 15 ημερών από τιμολογήσεως.

Η είσπραξη πληρωμής τιμολογημένου προϊόντος βεβαιώνεται μόνο με έντυπη απόδειξη της εταιρείας μας.

Για κάθε νομική διαφορά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

ΦΙΛΤΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ